Op 1 april 2016 heeft House of Mediators in Utrecht haar intrek genomen in een historisch pand in het Museumkwartier: het Doelenhuis.  House of Mediators houdt zich uitsluitend bezig met mediation en begeleidt partijen bij het bereiken van werkbare en duurzame oplossingen bij arbeidsconflicten en zakelijke conflicten.

House of Mediators werkt binnen diverse branches zoals de gezondheidszorg, (zakelijke) dienstverlening, de publieke sector en de automotive branche. House of Mediators wordt vooral ingeschakeld voor mediation rond arbeidskwesties, conflicten tussen samenwerkende professionals, overige samenwerkingsproblemen en teamconflicten.

Schermafbeelding 2016-04-08 om 10.12.26
Het Doelenhuis is een oorspronkelijk 14e eeuws klooster tussen het Ledig Erf en het Centraal Museum, dat in de negentiende eeuw werd uitgebreid. Na sluiting van het klooster volgde gebruik als tuchthuis, armenhuis en werkplaats voor psychiatrische patienten. De Utrechtse Maatschappij tot Stadsherstel N.V. kocht het complex in 1987 en verbouwde het tot zes woningen en eenentwintig kantoorruimten. Huurders zijn naast UMS zelf, onder andere een architect, een uitgeverij, een psychologisch adviesbureau,  therapeuten, advocaten en een adviesbureau op het gebied van monumenten. En per 1 april ook House of Mediators.

Het Museumkwartier is één van de leukste plekken van Utrecht. Het straatbeeld wordt gedomineerd door middeleeuwse huisjes en verscholen hofjes, en je vindt hier de bekendste musea van Utrecht. De Twijnstraat, om de hoek bij House of Mediators, wordt de lekkerste straat van Utrecht genoemd. Hier  zijn tal van culinaire speciaalzaken, biologische supermarkten, wijnbarretjes en vele restaurants. Het levendige hart is het Ledig Erf, omringd door kroegjes, het beste terras van Utrecht en filmhuis Louis Hartlooper Complex.

Met de komst van het nieuwe NS-treinstation Utrecht Vaartsche Rijn en de nieuwe parkeergarage Vaartsche Rijn is het Museumkwartier nu nog makkelijker bereikbaar. Vanuit hier is het nog 500 m lopen naar House of Mediators.

Het bezoekadres van House of Mediators is per 1 april 2016 Doelenstraat 18-h, 3512 XJ Utrecht.

De overige contactgegevens blijven ongewijzigd:

Postadres: postbus 14063, 3508 SC Utrecht

Telefoon: 030 25 44 824

Mobiel: 06 43 12 35 32

Email: hekster@houseofmediators.nl

www.houseofmediators.nl